massage op de werkvloer en op locatie

Een stoelmassage op locatie is een ontspanningsmassage die 15 tot 20 minuten duurt. Voor het geven van deze massage is een ruimte nodig van ca. 4 bij 5 meter. Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan je je kleding aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en geschikt om op het werk, bij evenementen of bij u thuis aan te bieden. We behandelen rug, schouders, armen, hoofd en nek, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.

“Massage is de studie van anatomie in braille.” – Jack Meagher

Stoelmassage biedt werkgevers de mogelijkheid om de gezondheid van hun medewerkers positief te beïnvloeden. Het draagt bij aan een betere werkhouding en helpt stress te verminderen of, bij een tijdige aanpak, zelfs te voorkomen. Met als gevolg meer plezier in het werk, een lager ziekteverzuim en daarmee een gezondere organisatie.

referentie

Stoelmassages voor bedrijven zijn fiscaal aftrekbaar gezien de inmiddels bewezen preventieve waarde. Dit zijn de criteria: 

  • De stoelmassage vindt plaats onder werktijd
  • Stoelmassage is opgenomen in het Arbo jaarpan 
  • De kosten worden door de werkgever gedragen 

Daarnaast valt stoelmassage buiten de Werkkostenregeling (WKR). De fiscus heeft stoelmassage (en reflexzonemassage) de ‘nihil-waardering’ toegekend. Dit houdt in, dat uw organisatie fiscaal voordeel geniet, omdat massages voor 100% als bedrijfskosten mogen worden opgevoerd. Uw bedrijf kan medewerkers onbeperkt en onbelast massages aanbieden zonder dat deze ten laste komen van de vrije ruimte, die voor medewerkers mag worden ingezet.

Genoeg voordelen dus. Klik hier voor het aanvragen van een offerte.